QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
热搜: 伤感 毛主席

悲歌-洪京民 翻唱的比原唱还哀愁~~~

歌词:

我爱的人啊
那名字还是没能叫出来

(作为)一个怀念
渐渐被遗忘的我的名字三个字

背过身 从我这
背过身离开的人啊

是啊 安静地离开吧
再也不要回来了

被风掠过的怀念你的心情
现在就忘记

只是一角晚霞 也会掉落的
这眼泪会被擦掉

活着活着 感到孤独的时候
比起我 你更孤独的时候

那个时候会怀念吧
遗忘了的我的名字三个字

(萨克斯演奏)

被风掠过的
怀念你的心情现在就忘记

只是一角晚霞 也会掉落的
这眼泪会被擦掉

比起我 你更孤独的时候

那个时候会怀念吧
遗忘了的我的名字三个字

(萨克斯演奏)

遗忘了的我的名字三个字

注:歌词本人翻译 不得冒名盗用  转载欢迎~~~

评分

FOX + 1 哈哈,尊重哦。。。。

比起我 你更孤独的时候

[匿名]蒙面狐狸  发表于 2016-6-27 04:19:44
Coelhão será o único rebaixado com dignidade, caso seja mesmo rebaixado. Salvo pela breve passagem do Delegado Lopes no comando do time, não deu vexames e nesse segundo turno vem encarando bem qualquer adrosvárie.

[匿名]蒙面狐狸  发表于 2016-6-27 04:21:29

anqqZoAATe

…  @RielabeeInsidlr That is so true, they are so against him that they are not giving him a chance, if they gave Clinton a chance give Obama a chance I will say he is for this country to be # 1 across the globe on Education, energy, etc. I agree we need to be # 1 in the world on everything. Education needs to be a priority!!!

[匿名]蒙面狐狸  发表于 2016-6-27 08:19:35

KiJygZIXIRWZlN

That's way more clever than I was exctgeinp. Thanks!

[匿名]蒙面狐狸  发表于 2016-6-27 12:27:48

uXvCiasXNdWXGIREGINl

FOX 发表于 2011-11-9 14:18
比起我 你更孤独的时候

At last! Someone with real expritese gives us the answer. Thanks!

[匿名]蒙面狐狸  发表于 2016-6-27 12:49:50

hethtdqloKkLpGBaLXCi

When you think about it, that's got to be the right anwers.

[匿名]蒙面狐狸  发表于 2016-6-27 12:54:26

xHpqcYEqLmyXK

FOX 发表于 2011-11-9 14:18
比起我 你更孤独的时候

You're on top of the game. Thanks for shaignr.